Reiki op afstand, gewoon thuis op de bank

Rietpluimen in de zon
Het effect van reiki op afstand is vergelijkbaar met de energie van de zon

Reiki kan al lastig uit te leggen zijn, want hoe leg je iets uit wat niet direct zichtbaar is? Energie is een vreemd gegeven, en toch is het datgene wat bepaalt hoe we ons voelen en wat we aankunnen.

  • Hoe meer in balans, hoe beter je jezelf staande kunt houden

Voel je je goed, dan heb je veel energie en lacht het leven je toe. Zeker in deze onzekere tijden van de pandemie door het coronavirus kan angst of verdriet overheersen, wat je moe en futloos kan maken.  Niet hoe je je zou willen voelen en het maakt je ook kwetsbaarder. Hoe meer in balans, hoe beter je jezelf staande kunt houden en oog hebt voor lichtpuntjes.

  • Positieve ontwikkelingen

Want er zijn zeker ook positieve ontwikkelingen te zien deze dagen. Mensen die intensief contact met elkaar houden door een telefoontje of berichtje, een boodschap voor elkaar doen en niet te vergeten de schonere lucht en heerlijke rust buiten. Het doet mij ook extra beseffen wat belangrijk is, waarvan gezondheid en samenzijn wel op de eerste plaats komen. Dit is een periode, waarin we extra bewust gemaakt worden wat geluk betekent.

  • Het effect is merkbaar

Positieve energie geeft je leven glans. En Reiki kan de liefdevolle energie overdragen. Zelfs op afstand! Vergelijk het met de onzichtbare signalen van radio, tv, telefoon en internet. Ze moeten op een bepaalde frequentie worden afgestemd en kunnen dan worden ontvangen. Of ervaar de warmte van de zon en de verfrissende wind. Je voelt het effect zonder het daadwerkelijk te zien.

  • Contact op afstand

Vooral nu we fysiek afstand moeten houden, kan Reiki op afstand je energie en ontspanning geven, zonder met elkaar in contact te komen. Je zit thuis rustig in een stoel, ligt op de bank of op bed en ontvangt op afstand Reiki.

Wil je het zelf ervaren? Je bent welkom om een behandeling te ontvangen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Reiki Praktijk | De Vuurbloem
Average rating:  
 0 reviews

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *