klantreacties

Reviews / ervaringen

Heb je ervaring met een ontspanningssessie bij De Vuurbloem? Fijn als je die hier achterlaat!

Er zijn diverse behandelmethodes, die elk op een eigen wijze een staat van rust en weldaad kunnen brengen. Kijk wat het beste bij je past, of neem contact op voor meer informatie. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Reiki Praktijk | De Vuurbloem
Average rating:  
 4 reviews
by MANUELA on Reiki Praktijk | De Vuurbloem

De behandeling bij Anita gaf me weer de rust en ontspanning die ik nodig had. Ze neemt de tijd en heeft een zachte en lieve uitstraling. Een behandeling bij Anita is een prettige en ontspannende ervaring voor lichaam een geest. Een echte aanrader!

by Ursula on Reiki Praktijk | De Vuurbloem
Meer energie

Het is intussen 2 dagen geleden, dat ik voor een Reiki behandeling bij Anita was. En..... echt een aanrader!!!

Moe en futloos heb ik me overgegeven en fit en energiek ben ik weer naar huis gegaan.

De manier, hoe ze be behandeling doet en de lokatie ronden het geheel af.

Nu, twee dagen later heb ik er nog steeds profijt van en mocht het op ten duur weer minder worden, zo weet ik Anita te vinden 👍🏻

by Evelien on Reiki Praktijk | De Vuurbloem
Een heerlijke reili behandeling

Het was de eerste keer dat ik een reiki behandeling ontvangen heb.

Na een fijn ontvangst heb ik genoten van een heerlijke behandeling.

Ik ben heerlijk ontspannen van de tafel gestapt.

Zeker een aanrader...

by Annebelle on Reiki Praktijk | De Vuurbloem
een aanrader

De reiki behandeling bij de Vuurbloem was letterlijk en figuurlijk een kadootje. Na ontvangen te zijn in een prettige omgeving voelde ik mij tijdens de behandeling meer en meer ontspannen , wat voor mij normaliter een probleem is.
Vervolgens voelde ik mij zeer energiek na de behandeling en heb snachts sinds tijden heerlijk geslapen. Een echte aanrader!

Dank je wel en wat goed om te horen! Hoop dat je nog veel nachten lekker slaapt, want dat geeft weer energie voor de dag.

                                                                                                                                                                                                                                                                               
vrouwReiki heeft me geholpen om mijn energie te versterken

M.: ” Mijn ervaring met Reiki was heel positief. Na een stressvolle periode en wat lichamelijke klachten ben ik Reiki gaan proberen. Ik wilde voornamelijk mijn hoofd leeg kunnen maken en de rustloosheid kwijt. De behandelingen zijn erg aangenaam, je krijgt een warm gevoel van binnen en dat werkt heel ontspannend. Reiki heeft me geholpen om mijn energie te versterken. De prettige ruimte en de begeleidende muziek ervoer ik ook als heel rustgevend”.

 Knopen worden losgemaakt, die voor fysieke klachten zorgen

J.: De reikibehandelingen zorgen er voor dat ik tot rust kom en energie opbouw. Tevens zorgt het “wiegen” voor een goede doorstroming van zowel bloed als energiebanen over het gehele lichaam. Het resultaat is een ontspannen lichaam en geest. Dat er voor zorgt dat ik weer verfrist aan de slag kan met wat ik te doen heb. Door de behandeling worden knopen losgemaakt die voor fysieke klachten zorgen, b.v. hoofdpijn, zodat de fysieke belasting vermindert en het de gezondheid/het welzijn/het welbevinden verhoogt.

Ontspanning van lichaam en geest, en een gevoel van innerlijke rust

Gerda: Onlangs heb ik van Anita een uitgebreide Reiki-behandeling ontvangen, heerlijk. Een oase van rust in ons drukke bestaan. De behandeling bracht me ontspanning van lichaam en geest, en een gevoel van innerlijke rust. Bovendien hebben we gezellig bijgepraat onder het genot van een kopje thee. Voor herhaling vatbaar!

Ik heb rust en ontspanning morgen ontvangen; een uitwerking waar ik nog dagen daarna van heb mogen nagenieten

Petra: Destijds vanwege een druk leven en een disbalans in werk en ontspanning, op zoek gegaan naar iets waarvan ik dacht dat het mij zou kunnen helpen om te ontspannen. Zodoende ben ik bij de Reiki terecht gekomen, wat mij destijds goed heeft geholpen!

Ook nu weer in eenzelfde situatie beland waarbij de inspanning de overhand heeft. Niet erg, maar door fysieke signalen werd ik er wel op geattendeerd dat ik meer de balans moest opzoeken. Zodoende ben ik bij de praktijk van Anita terecht gekomen en heb onlangs van een Reiki behandeling mogen genieten; bijzonder wat het mij ook nu weer heeft gebracht!

Na een korte kennismaking is Anita met de behandeling begonnen. Hierbij heb ik voor een behandeling van een uur gekozen om de tijd en rust te kunnen nemen om de behandeling te ondergaan. Net als een aantal jaar terug heb ik ook nu weer rust en ontspanning morgen ontvangen; een uitwerking waar ik nog dagen daarna van heb mogen nagenieten. Momenten van aandacht en tijd voor jezelf zijn wat mij betreft erg belangrijk om daarna weer uitgerust en met plezier verder te kunnen. Een echte aanrader dus!

Haar behandelingen hebben mij geholpen om weer in balans te komen na een stressvolle periode

Sharonna: Anita neemt de tijd en heeft een heel rustige en prettige uitstraling. Haar reiki behandelingen zijn heerlijk. Zoek je ontspanning en heling dan ben je bij haar aan het goede adres. Haar behandelingen hebben mij geholpen om weer in balans te komen na een stressvolle periode. Goed en betaalbaar. Heel blij mee. Dank je wel Anita.