facelift nodig

Access Energetische Facelift

Access Energetische Facelift …. een natuurlijke, pijnloze manier om er jonger en ontspannener uit te zien. Het is bovenal een prettige manier van aandacht voor jezelf, waarbij je tegelijkertijd een aangename rust kunt ervaren. Ook deze methode brengt een natuurlijk helingsproces op gang.

Het verschilt van andere alternatieven om er jonger uit te zien. Dat komt doordat deze manier van verjonging zachter, vriendelijker en gemakkelijker is voor jezelf en je lichaam.

De werking van de energie heeft een verzorgende werking. Deze verzorging werkt door middel van een zachte aanraking op borst, hals, gezicht en nek. En niet alleen je gezicht heeft er baat bij. Je hele lichaam ervaart de ontspanning en vermindering van mogelijke stress.

Logo De VuurbloemInteresse in een ontspannende behandeling, Bachbloesem of wil je meer informatie? Neem hier contact op.

Access facelift Nieuw-Vennep

Naast lichamelijke veranderingen heeft het eveneens een positieve invloed op je denkbeeld over veroudering. Belemmerende gedachten worden makkelijker losgelaten. Daardoor kun je jezelf milder gaan beoordelen.

De behandeling valt ook onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Het geeft je naast ontspanning tevens meer energie. Meer informatie over de methode vind je bij Access Bars.

Deze facelift is een verrassende manier om je lichaam en geest te verjongen. En dat zonder operatie of onnatuurlijke methodes.

Bekijk hier een filmpje over een Access Energetische Facelift. Of lees hier meer over het proces van Access Energetische Facelift.

Access facelift Nieuw-Vennep