Reiki healing

Over de behandeling

Een Reiki behandeling kan variëren van een half uur voor een korte behandeling tot een uur voor een volledige behandeling. Als u vooraf wilt aangeven of er een specifieke klachten zijn, kan ik dat meenemen en hier extra aandacht aan geven. Dit kunnen lichamelijke ongemakken zijn, maar ook bijvoorbeeld stress, burn-out of depressieve klachten.

Universele levensenergie, die zich overal om ons heen bevindt, wordt tijdens de behandeling op je lichaam overgebracht. Dit gebeurt via verschillende handposities op hoofd, buik, rug en benen, zonder dat eigen energie wordt gebruikt en heeft een helende uitwerking voor lichaam, geest en gevoel. Het brengt tegelijkertijd een reinigingsproces op gang. Ervaar zelf de krachtige werking van Reiki energie, mogelijk in de praktijk of aan huis.

Reiki heeft een positief, helend effect op lichaam, geest, emoties en spirituele ontwikkeling. Het herstelt het evenwicht op elk niveau.

Logo De VuurbloemInteresse in een ontspannende behandeling, Bachbloesem of wil je meer informatie? Neem hier contact op.

Als je dat prettig vindt, kan dit worden begeleid door rustgevende muziek en het gebruik van een geurige, etherische olie. Aanvullend op de Reiki zorgt dit voor het herstellen van het evenwicht en een positieve gemoedstoestand.

Een korte uitleg over een Reiki behandeling

Reiki behandeling hoofd Reiki behandeling rug

Na de behandeling

Reiki brengt een reinigingsproces op gang. Het is daarom sterk aangeraden om na een sessie zo’n 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken. Zo kunnen de afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Dit bevordert het helingsproces.

Na afloop is er ruimte om water of thee te drinken, even na te praten en desgewenst een vervolgafspraak te maken. In geval van specifieke klachten kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Reiki op afstand of aan huis

Met een behandeling op afstand kan de Reiki worden gegeven als directe behandeling niet mogelijk is (bv. bij een ziekte of een examen) of voor tussentijdse ondersteuning.

Is een behandeling in eigen huis geschikter vanwege beperkte mobiliteit, dan kan ik in overleg ook aan huis komen.

Reiki behandeltafel     boeddhabeeldje

zonnesymbool     kaarslichtjes in chakra kleuren

P.S. Een Reiki behandeling kan een medische behandeling ondersteunen, maar is nooit een vervanging hiervan. Raadpleeg daarom altijd uw huisarts bij medische klachten. Bent u al onder controle of behandeling, dan raad ik u aan om de mogelijkheid van een Reiki-behandeling eerst met uw arts/behandelaar te overleggen.