Behandelingen en tarieven

Tarieven Reiki en andere behandelingen

Volledige Reiki behandeling                60 minuten                € 45,-

Korte Reiki behandeling                       30 minuten                € 25,-

Reiki behandeling op afstand              20 minuten                € 15,-

NIEUW! Access Bars® sessie                60 minuten                € 25,- (geldig tot 1 september)

AromaTouch behandeling                    45 minuten                € 50,-

Bachbloesem advies en remedie         30 ml flesje                € 15,-

kennismakingsaanbod reiki

Behandelingen

Er zijn meerdere mogelijkheden, afhankelijk van jij nodig hebt en waar je je prettig bij voelt:

reiki behandeling hoofd  De zachte helende werking van Reiki

access bars sessie  Ontvangen en loslaten in ontspanning met Acces Bars®

aromatouch behandeling rug  De geurige werking van oliën bij Aromatouch

bachbloesem remedies  Plantenextracten voor balans met Bachbloesem remedies

reiki behandeling hoofdReiki – de zachte helende werking van energie

Een Reiki behandeling kan variëren van een half uur voor een korte behandeling tot een uur voor een volledige behandeling. Tijdens de behandeling wordt de energie via de handen aan het lichaam doorgegeven. Hierbij rusten de handen op of boven het lichaam. Dit zorgt voor een diepe ontspanning. Het geeft energie en brengt harmonie in lichaam en geest. Daarnaast bevordert het ook de spirituele ontwikkeling. Hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaal gestimuleerd worden.

access barsAccess Bars® – ontvangen en loslaten in ontspanning

Een Access Bars® sessie duurt één tot anderhalf uur. Het bestaat uit een zachte aanraking op 32 punten op het hoofd. Hierdoor kan losgelaten worden wat je belemmert in het ontvangen. Dit kunnen gedachten of emoties zijn, bewust of onbewust. Door dit proces ontstaat er rust en ruimte in je hoofd.

aromatouch behandeling rugAromaTouch – de geurige werking van oliën

De AromaTouch behandeling is een geurige, zachte massage met gebruik van 8 pure oliën. Elke olie heeft zijn eigen werking op lichaam en geest. Daardoor verminderen stress en ontstekingen. Bovendien verbetert het immuunsysteem en kan het lichaam weer in evenwicht komen.

bachbloesem remediesBach Bloesem remedies – plantenextracten voor balans

Bach Bloesem Remedies zijn aftreksels van verschillende wilde bloemen en planten. Deze hebben alle specifieke  positieve energieën. De remedies kan je innemen als je emotioneel uit balans bent. Door de levenskracht van de bloemen versterkt je eigen levenskracht. Aangezien ieder mens verschillend is, kun je aangeven wat jij nodig hebt. Op deze manier kan jouw persoonlijke flesje in overleg worden samengesteld.

Reiki en Access Bars®

Zowel Reiki als Access Bars® zijn prachtige manieren om met energie te werken ten gunste van meer welzijn en levensgeluk.

Reiki brengt levensenergie over die helend is voor lichaam, geest en emoties. De handen worden op diverse plaatsen op het lichaam gelegd. Dit beïnvloedt je hele systeem. Bijzonder is, dat ook een hele korte behandeling al resultaat kan geven. Desgewenst kan dit zelfs op afstand. 

Access Bars® is ook een zachte manier van heling. Hierbij raken de vingers  bijna uitsluitend het hoofd aan. Via de aanraking van speciale punten op het hoofd kan energie losgemaakt worden. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat bewuste of onbewuste emoties of gedachten je niet langer belemmeren. 

 

AromaTouch en Bach Bloesem remedies

De essentiële oliën van DoTerra worden uit plantaardig materiaal gewonnenaromatouch olie door persing of distillatie. Bij inademing, verneveling of via de zachte, ritmische AromaTouch behandeling komen de oliën in verbinding met het zenuwstelsel. Dit gebeurt via het limbisch systeem ofwel het emotionele brein. Op deze manier hebben de geuren met hun specifieke werkingen invloed op specifieke klachten en het algehele welzijn.

Bij bloesemremedies wordt de energie van het plantmateriaal in zuiver bachbloesem flesjebronwater overgebracht met behulp van koken of zonlicht. De remedies hebben elk een eigen trilling. Ze passen bij specifieke positieve gemoedstoestanden, die hierdoor versterkt worden. Zij ondersteunen lichaam en geest, maar voegen niets toe en hebben daardoor geen bijwerkingen.

Reikipraktijk De Vuurbloem is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg en voldoet daarmee aan de wet Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Mocht u niet tevreden zijn over de behandeling en komen we er samen niet uit, dan kunt u hier terecht.