Behandelingen

Er zijn meerdere mogelijkheden, afhankelijk van ieders voorkeur.

reiki behandeling hoofd  aromatouch behandeling rug  bachbloesem flesje  De zachte werking van Reiki  De geurige werking van oliën  Plantenextracten voor balans

Reiki – de zachte werking van energie

Een Reiki behandeling kan variëren van een half uur voor een korte behandeling tot een uur voor een volledige behandeling. Tijdens de behandeling wordt de energie via de handen, rustend op of boven het lichaam, doorgegeven. Dit zorgt voor een diepe ontspanning, die energie geeft en harmonie in lichaam en geest. Hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaal gestimuleerd worden.

AromaTouch – de geurige werking van oliën

De AromaTouch behandeling is een geurige, zachte massage met gebruik van 8 pure oliën. Elke olie heeft zijn eigen werking op lichaam en geest. Daardoor kunnen stress en ontstekingen verminderen. Bovendien kan het immuunsysteem verbeteren en kan het lichaam weer in evenwicht komen.

Bach Bloesem remedies – plantenextracten voor balans

Bach Bloesem Remedies zijn aftreksels van verschillende wilde bloemen en planten. Deze hebben alle specifieke  positieve energieën. De remedies kunnen worden ingenomen als je emotioneel uit balans bent. Door de levenskracht van de bloemen versterkt je eigen levenskracht. Aangezien ieder mens verschillend is, kan in overleg een persoonlijk flesje worden samengesteld.

Het verschil tussen AromaTouch en Bach Bloesem remedies
  • De essentiële oliën van DoTerra worden uit plantaardig materiaal gewonnen door persing of distillatie. Bij inademing, verneveling of via de zachte, ritmische AromaTouch behandeling komen de oliën via het limbisch systeem ofwel het emotionele brein in verbinding met het zenuwstelsel. Op deze manier hebben de geuren met hun specifieke werkingen invloed op specifieke klachten en het algehele welzijn.
  • Bij bloesemremedies wordt de energie van het plantmateriaal in zuiver bronwater overgebracht met behulp van koken of zonlicht. De remedies hebben elk een eigen trilling en passen bij specifieke positieve gemoedstoestanden, die hierdoor versterkt worden. Zij ondersteunen lichaam en geest, maar voegen niets toe en hebben daardoor geen bijwerkingen

Tarieven

Volledige Reiki behandeling                60 minuten                € 45,-

Korte Reiki behandeling                      30 minuten                € 25,-

Reiki behandeling op afstand              20 minuten                 € 15,-

AromaTouch behandeling                   45 minuten                 € 50,-

Bachbloesem advies en remedie         30 ml flesje                € 15,-

 

 

 

 

 

Reikipraktijk De Vuurbloem is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg en voldoet daarmee aan de wet Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Mocht u niet tevreden zijn over de behandeling en komen we er samen niet uit, dan kunt u hier terecht.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram