Behandelingen en tarieven

Tarieven Reiki en andere behandelingen*

€ 20,- Kennismakingstarief voor een eerste behandeling van 1 uur naar keuze

€150,- 5 behandelingen naar keuze (5,- extra per AromaTouch)

€ 45,- Reiki behandeling 1 uur

€ 25,- Reiki behandeling 1/2 uur

€ 15,- Reiki op afstand

€ 45,- Access Bars® 1 uur

€ 45,- Access Energetische Facelift

€ 50,- AromaTouch behandeling

€ 45,- Holistic Pulsing

€ 15,- Bachbloesem advies en flesje remedie

Kijk hier voor meer informatie, tips en mogelijke behandelingen bij stress, burn-out of depressie

* Een enkele behandeling kan al het verschil maken, Dit kan de
start zijn van jouw helings- en bewustwordingsproces.
Om ultiem gebruik te maken van de krachtige energie en je optimale balans te vinden, kun je meerdere behandelingen nemen.

Behandelingen

Er zijn meerdere mogelijkheden, afhankelijk van jij nodig hebt en waar je je prettig bij voelt:

reiki behandeling hoofd     De zachte helende werking van Reiki      

access bars sessie     Ontvangen en loslaten met Access Bars®

aromatouch behandeling rug     De geurige werking van oliën bij Aromatouch   

bachbloesem remedies  Plantenextracten voor balans met Bachbloesem remedies

reiki behandeling hoofdReiki – de zachte helende werking van energie

Een Reiki behandeling kan variëren van een half uur tot een uur. Tijdens de behandeling wordt de energie via de handen aan het lichaam doorgegeven. Hierbij rusten de handen op of boven het lichaam. Dit zorgt voor een diepe ontspanning. Het geeft energie en brengt harmonie in lichaam en geest. Daarnaast bevordert het ook de spirituele ontwikkeling. Hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaal gestimuleerd worden.

access barsAccess Bars® – ontvangen en loslaten in ontspanning

Een Access Bars® sessie duurt ongeveer één uur. Het bestaat uit een zachte aanraking op 32 punten op het hoofd. Hierdoor kan je lichaam loslaten dat wat je belemmert in het ontvangen. Dit kunnen gedachten of emoties zijn, bewust of onbewust. Door dit proces ontstaat er rust en ruimte in je hoofd.

aromatouch behandeling rugAromaTouch – de geurige werking van oliën

De AromaTouch behandeling is een geurige, zachte massage met gebruik van 8 pure oliën. Elke olie heeft zijn eigen werking op lichaam en geest. Daardoor verminderen stress en ontstekingen. Bovendien verbetert het immuunsysteem en komt het lichaam weer in evenwicht.

bachbloesem remediesBach Bloesem remedies – plantenextracten voor balans

Bach Bloesem Remedies zijn aftreksels van verschillende wilde bloemen en planten. Deze hebben alle specifieke  positieve energieën. De remedies kan je innemen als je emotioneel uit balans bent. Door de levenskracht van de bloemen versterkt je eigen levenskracht. Aangezien ieder mens verschillend is, kun je aangeven wat jij nodig hebt. Op deze manier kan jouw persoonlijke flesje in overleg worden samengesteld.

Reiki en Access Bars®

Zowel Reiki als Access Bars® zijn prachtige manieren om met energie te werken. Dit bevordert meer welzijn en levensgeluk.

Reiki brengt levensenergie over die helend is voor lichaam, geest en emoties. De handen worden op diverse plaatsen op het lichaam gelegd. Daardoor wordt je hele systeem beinvloed. Bijzonder is, dat ook een hele korte behandeling al resultaat kan geven. Desgewenst kan dit zelfs op afstand. 

Access Bars® is ook een zachte manier van heling. Hierbij raken de vingers  bijna uitsluitend het hoofd aan. Via de aanraking van speciale punten op het hoofd kan energie losgemaakt worden. Als gevolg hiervan belemmeren bewuste of onbewuste emoties en gedachten je niet langer. 

 

AromaTouch en Bach Bloesem remedies

De essentiële oliën van DoTerra worden uit plantaardig materiaal gewonnen.aromatouch olie Bij inademing, verneveling of via de zachte, ritmische AromaTouch behandeling komen de oliën in verbinding met het zenuwstelsel. Dit gebeurt via het limbisch systeem ofwel het emotionele brein. Op deze manier hebben de geuren met hun specifieke werkingen invloed op het welzijn.

Bij bloesemremedies wordt de energie van het plantmateriaal in zuiver bachbloesem flesjebronwater overgebracht. De remedies hebben elk een eigen trilling. Ze passen bij specifieke positieve gemoedstoestanden, die hierdoor versterkt worden. Zij ondersteunen lichaam en geest. Doordat zij niets toevoegen, geven zij geen geen bijwerkingen.

Reikipraktijk De Vuurbloem is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg, Hiermee voldoet het aan de wet Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Mocht u niet tevreden zijn over de behandeling en komen we er samen niet uit, dan kunt u hier terecht.