Behandelingen en tarieven

Behandelingen

Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van wat jij nodig hebt en waar je je prettig bij voelt:

Reiki – de zachte helende werking van energie

Een Reiki behandeling kan variëren van een half uur tot een uur. Tijdens de behandeling wordt de energie via de handen aan het lichaam doorgegeven. Hierbij rusten de handen op of boven het lichaam. Dit zorgt voor een diepe ontspanning. Allereerst geeft het energie en brengt harmonie in lichaam en geest. Daarnaast bevordert het ook de spirituele ontwikkeling. Op deze manier kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaal gestimuleerd worden.

Access Bars® – ontvangen en loslaten in ontspanning

Een Access Bars® sessie duurt ongeveer één uur. Het bestaat uit een zachte aanraking op 32 punten op het hoofd. Hierdoor kan je lichaam loslaten wat je belemmert in het ontvangen. Dit kunnen gedachten of emoties zijn, bewust of onbewust. Daardoor ontstaat er rust en ruimte in je hoofd.

Aromatouch – de geurige werking van oliën

De AromaTouch behandeling is een geurige, zachte massage met gebruik van 8 pure oliën. Elke olie heeft zijn eigen werking op lichaam en geest. Ten gevolge daarvan verminderen stress en ontstekingen. Bovendien verbetert het immuunsysteem en komt het lichaam weer in evenwicht.

Bach Bloesem remedies – plantenextracten voor balans

Bach Bloesem Remedies zijn aftreksels van verschillende wilde bloemen en planten. Deze hebben alle specifieke  positieve energieën. Om die reden kun je de remedies innemen als je emotioneel uit balans bent. Zo versterkt de levenskracht van de bloemen je eigen levenskracht. Aangezien ieder mens verschillend is, kun je aangeven wat jij nodig hebt. Op deze manier kan jouw persoonlijke flesje in overleg worden samengesteld.

Het verschil tussen Reiki en Access Bars®

Zowel Reiki als Access Bars zijn prachtige manieren om met energie te werken. Dit bevordert meer welzijn en levensgeluk.

Reiki brengt levensenergie over, die helend is voor lichaam, geest en emoties. De handen worden op diverse plaatsen op het lichaam gelegd. Daardoor word het hele systeem beinvloed. Een hele korte korte behandeling kan al resultaat geven, desgewenst zelfs op afstand.

Access Bars is ook een zachte manier van heling. Hierbij raken de vingers uitsluitend het hoofd aan. Door middel van de aanraking van speciale punten op het hoofd kan energie worden losgemaakt. Uiteindelijk kunnen belemmerende, bewuste of onbewuste emoties en gedachten verdwijnen.

Reikipraktijk De Vuurbloem is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg, Hiermee voldoet het aan de wet Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Mocht u niet tevreden zijn over de behandeling en komen we er samen niet uit, dan kunt u hier terec

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.