Holistisch Energetische massage

palmbomen

Een volledige ontspanningsmassage

Bij een holistisch energetische massage wordt de mens als een geheel gezien. Dus je bent niet alleen je lichaam, want er is altijd een samenhang met je gedachten, je emoties en je sociale omgeving.

Klachten en ziekten zijn een teken dat er ergens energie in je lichaam stagneert. 
Het doel van een holistisch energetische massage is het balanceren van de energie in je lichaam. Dit is niet bedoeld om snel een klacht te verhelpen, maar om bewust te worden waar het niet stroomt in je leven. Zo kan de massage een aanleiding zijn om een langdurige ontspanning te ervaren. 

Het fijne is, dat de massage vanuit het hart en gevoel gegeven wordt. Dat maakt het voor mij ook een mooie combinatie met andere energetische technieken, zoals Reiki.

Voordelen van een holistisch energetische massage:

  • vermindert spanning en stress
  • bevordert innerlijke rust en welzijn
  • stimuleert het immuunsysteem
  • geeft meer energie
  • bevordert slaap en een diepere ademhaling
  • positieve invloed op stemming en psyche

Massagetechnieken

Deze heerlijke massage maakt gebruik van verschillende soorten massagetechnieken.  

Naast de klassieke  Zweedse massage wordt ook  een energetische massage toegepast om de levensenergie te geleiden. Holistisch pulsen is het zachte wiegen, waardoor de energietrillingen weer in balans komen. De Chakra massage brengt de energiezones in het lichaam met elkaar in verbinding. Tot slot helpt de Ayurvedische massage om de energie volop te laten stromen. Dit alles zorgt dat je heerlijk ontspannen of met een echte energieboost je dag kunt vervolgen.