Contact Anita

Contact Anita
Contact Reiki Praktijk De Vuurbloem

Leuk dat je op mijn contactpagina bent terechtgekomen! Neem gerust contact op met Reiki Praktijk de Vuurbloem als je nieuwsgierig  bent of vragen hebt.

De Vuurbloem biedt een aantal behandelingen ter ontspanning aan. Het kan zijn dat je graag een sessie wilt ervaren, maar niet goed weet welke het beste bij jou past. In dat geval kan het prettig zijn om te overleggen, zodat we samen kunnen vaststellen hoe jouw behandeling eruit gaat zien. Ik vind het leuk om je in mijn praktijk te ontmoeten en je een rustgevende ervaring mee te geven. Tijdens het uur van de behandeling en erna, omdat de werking van de energie nog lange tijd ervaren kan worden.

Neem vrijblijvend contact op met Reiki Praktijk De Vuurbloem om een afspraak te maken. Ik geef je graag meer informatie over de behandelingen en tarieven.

Reiki Praktijk De Vuurbloem

Smedenweg 21

2151 DB Nieuw-Vennep

Gemeente Haarlemmermeer, nabij Hoofddorp

Tel. 06 1635 5415 / info@devuurbloem.nl

KvK nummer 74265849

  Locatie Reiki Praktijk De Vuurbloem

  Lid van Reiki Ryoho Foundation

  Bewust Haarlemmermeer
  https://www.bewusthaarlemmermeer.nl/

  Comments

  1. Gerda says:

   Onlangs ben ik bij Anita geweest voor een Access Bars behandeling, een bijzondere ervaring. Een uur lang ontspanning in stilte, een cadeautje in ons drukke bestaan. Anita is een mooi en puur mens, die rust en vertrouwen uitstraalt. Dank je wel, Anita, we houden zeker contact!
   Liefs, Gerda ❤

  2. G. says:

   “Stresskip”, zo noemt mijn collega mij soms (vaak zegt zij ook lievere dingen hoor ).

   Anita zorgt (met haar Reiki behandeling) bij mij ervoor dat op elke plek die zij aanraakt na een poosje diepe ontspanning optreedt, Van een gespannen lichaam naar totaal ontspannen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.