Bach Bloesem Remedies

Bach Bloesem Remedies zijn aftreksels van verschillende wilde bloemen en planten. Deze hebben allemaal specifieke positieve energieën. Dr. Edward Bach (1886-1936) was een Engelse arts en kruidengenezer. Hij zocht naar bloemen met geneeskrachtige eigenschappen. Daarbij kwam hij tot bepaalde inzichten. Zoals het feit dat onze lichamelijke gezondheid afhankelijk is van onze gedachten, gevoelens en emoties.

De remedies kun je innemen als je emotioneel uit balans bent. De extracten hebben hierbij direct effect op de persoon en behandelen niet de ziekte. De specifieke trillingen van Bach Bloesem doen dan hun werk. Daardoor kan de ondergesneeuwde positieve gemoedstoestand weer naar boven komen.

Bach Bloesems hebben een positieve werking op emoties en zijn volkomen natuurlijk

Logo De VuurbloemInteresse in een ontspannende behandeling, Bachbloesem of wil je meer informatie? Neem hier contact op.

bachbloesem vuurbloem nieuw-vennep
De remedies zijn in zeven gemoedsstemmingen onderverdeeld:
  1. Zorgen overwinnen               – bij angst
  2. Ken jezelf                                 – bij onzekerheid
  3. Leef bij de dag                        – onvoldoende interesse in het hier en nu
  4. Maak contact met anderen  – eenzaamheid
  5. Blijf bij jezelf                           – overgevoelig voor invloeden van anderen
  6. Vind hoop en geluk                – moedeloosheid en wanhoop
  7. Leven en laten leven             – overbezorgd voor het welzijn van anderen      
Bach Rescue Remedie

Daarnaast is er de Bach Rescue Remedie. Deze kun je gebruiken als eerste hulpmiddel bij een crisis of noodgeval. Dit is een samenstelling van 5 remedies. Dit zijn: Rock Rose, Impatiens, Clematis, Star of Bethlehem en tenslotte Cherry Plum. Allereerst geeft het onmiddellijk effect bij inname in de mond. Bovendien kan het bevochtigen van pols, slapen of lippen met Bach Rescue ondersteunen bij bewusteloosheid.

Bach rescue