Metamorfose massage

vrouw in zee
Metamorfose massage: ik durf te vertrouwen op mijn gevoel

Een Metamorfose massage helpt je om te worden wie je in wezen bent. Het richt zich op iemands levenskracht, die vast kan zitten. Dit kan door herinneringen uit het verleden, die naar boven kunnen komen als iets ons raakt.  Het kan ervoor zorgen dat het je steeds terugwerpt op een emotie uit het verleden, waardoor je pijn of klachten kunt ervaren. Je levenskracht kan deze patronen loslaten en transformeren, waardoor de energie weer vrij kan stromen.

De eerste ervaringen die we opdoen, stammen uit de tijd van de prenatale periode, de tijd voor en tijdens de geboorte. Spanningen uit die tijd blijven voelbaar en kunnen met deze massage worden losgemaakt.

De Metamorfose massage bestaat uit lichte technieken op voeten, handen en het hoofd.  Het voelt aangenaam zacht en ontspannend en helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Voor wie?

Het is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven graag wil verbeteren.

Mensen komen bijvoorbeeld bij ziekte, verdriet of een echtscheiding. Of als ze keuzes willen of moeten maken in hun leven. Het kan hen ondersteunen, zonder dat ze uitgebreid over hun problemen hoeven praten.

De Metamorfose is bovendien goed te combineren met een Handreflex massage.