Reiki op afstand, gewoon thuis

zon door wolken
?

Soms is het niet praktisch of haalbaar om een fysieke ontspanningsbehandeling te krijgen. Tegelijkertijd is de behoefte aan ontspanning extra groot. Reiki op afstand kan in dat geval een ‘handje helpen’ om wat rust te brengen.

Hoe meer in balans, hoe beter je jezelf staande kunt houden

Voel je je goed, dan heb je veel energie en lacht het leven je eerder toe. Zeker in onzekere tijden kan angst of verdriet overheersen. Het kan moe en kwetsbaar maken. Hoe meer je in balans bent, hoe beter je jezelf staande kunt houden en oog hebt voor de lichtpuntjes.

Het heeft echt geholpen – werd vanochtend wakker en voor het eerst in twee weken geen pijn. Wow, wat geweldig!

Voor mij voelde het heel troostend! Vandaag gaat het gelukkig weer een stuk beter!

Het effect is merkbaar

Positieve energie geeft je leven glans. En Reiki kan de liefdevolle energie overdragen. Zelfs op afstand! Vergelijk het met de onzichtbare signalen van radio, tv, telefoon en internet. Wanneer ze op een bepaalde frequentie worden afgestemd, wordt de verbinding tot stand gebracht. Of ervaar de warmte van de zon en de verfrissende wind. Je voelt het effect zonder het daadwerkelijk te zien.

Ik heb ontspannen gelegen. Het is heel fijn geweest. Voel mij super relaxed nu en alsof er een golf van rust over mij heen is gekomen.

De eerste keer heeft super geholpen met de pijn. De tweede keer had ik duidelijk een detox. Ik merkte wat er nog allemaal vastzit in mij.

Contact op afstand

Reiki op afstand werkt heel eenvoudig. We spreken een moment op de dag af en terwijl je op dat moment rustig thuis zit of ligt, ontvang je Reiki. Je kunt het, net als fysieke Reiki, ervaren door een gevoel van warmte of rust bijvoorbeeld. Maar ook dat verschilt per persoon.

Om te weten wat dit met jou kan doen, kun je het het beste zelf ervaren. Dus heb je interesse? Je bent welkom om contact op te nemen en een ervaring rijker te worden!