AromaTouch behandeling

De AromaTouch behandeling is een heerlijk geurende behandeling van uw rug en voeten. Hierbij worden acht pure oliën via een ritmische behandeling aangebracht. De kracht van deze behandeling zit in de simpele aanraking. Daarbij geven de oliën een bijzondere dieptewerking. De techniek, volgorde en combinatie van de gebruikte oliën zijn zorgvuldig ontwikkeld. Dit zorgt voor herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest.

Voor deze speciale massage worden essentiële oliën gebruikt. Deze zijn afkomstig uit zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van de plant.

Werking van de AromaTouch oliën

doterra oliën aromatouch

De oliën hebben elk een specifieke geur en eigenschap. Op deze manier bevorderen ze het welzijn. Bovendien kunnen ze een natuurlijk helingsproces in werking zetten. Ze worden door middel van een soort zachte massage op de huid aangebracht. Elke olie heeft zijn eigen werking op lichaam en geest.

Allereerst kunnen stress en ontstekingen hierdoor verminderen. Daarnaast kan het immuunsysteem verbeteren en het lichaam weer in balans komen. De werking van de verschillende oliën is:

  • Balance geeft een gevoel van rust en welzijn
  • Lavendel vermindert stress en onrust
  • Melaleuca ondersteunt het immuunsysteem en zuivert de huid
  • OnGuard beschermt en bevordert een gezond immuunsysteem
  • Aromatouch ontspant spieren en gewrichten
  • DeepBlue heeft een verzachtend en verkoelend effect voor spieren en gewrichten
  • Wild Orange zorgt voor kracht en energie
  • Peppermint geeft verkoeling en energie

Ervaar zelf deze massage van hoofd, rug en voeten. De zachte aanraking en dieptewerking van de oliën hebben een verrassend aangenaam effect. Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel, waarbij makkelijk zittende kleding aan te raden is. De behandeling zelf duurt 45 minuten. Plan minimaal 1 tot 1,5 uur in om even lekker bij te komen onder het genot van een kopje thee of een glas water.

Het tarief voor deze behandeling vindt u hier

essentiële oliën                          aromatouch behandeling

Voor meer informatie over doTerra oliën: https://www.doterra.com/US/en