vrouw

Reiki heeft me geholpen om mijn energie te versterken

M.: ” Mijn ervaring met Reiki was heel positief. Na een stressvolle periode en wat lichamelijke klachten ben ik Reiki gaan proberen. Ik wilde voornamelijk mijn hoofd leeg kunnen maken en de rustloosheid kwijt. De behandelingen zijn erg aangenaam, je krijgt een warm gevoel van binnen en dat werkt heel ontspannend. Reiki heeft me geholpen om mijn energie te versterken. De prettige ruimte en de begeleidende muziek ervoer ik ook als heel rustgevend”.

 Knopen worden losgemaakt, die voor fysieke klachten zorgen

J.: De reikibehandelingen zorgen er voor dat ik tot rust kom en energie opbouw. Tevens zorgt het “wiegen” voor een goede doorstroming van zowel bloed als energiebanen over het gehele lichaam. Het resultaat is een ontspannen lichaam en geest. Dat er voor zorgt dat ik weer verfrist aan de slag kan met wat ik te doen heb. Door de behandeling worden knopen losgemaakt die voor fysieke klachten zorgen, b.v. hoofdpijn, zodat de fysieke belasting vermindert en het de gezondheid/het welzijn/het welbevinden verhoogt.

Ontspanning van lichaam en geest, en een gevoel van innerlijke rust

Gerda: Onlangs heb ik van Anita een uitgebreide Reiki-behandeling ontvangen, heerlijk. Een oase van rust in ons drukke bestaan. De behandeling bracht me ontspanning van lichaam en geest, en een gevoel van innerlijke rust. Bovendien hebben we gezellig bijgepraat onder het genot van een kopje thee. Voor herhaling vatbaar!

Ik heb rust en ontspanning morgen ontvangen; een uitwerking waar ik nog dagen daarna van heb mogen nagenieten

Petra: Destijds vanwege een druk leven en een disbalans in werk en ontspanning, op zoek gegaan naar iets waarvan ik dacht dat het mij zou kunnen helpen om te ontspannen. Zodoende ben ik bij de Reiki terecht gekomen, wat mij destijds goed heeft geholpen!

Ook nu weer in eenzelfde situatie beland waarbij de inspanning de overhand heeft. Niet erg, maar door fysieke signalen werd ik er wel op geattendeerd dat ik meer de balans moest opzoeken. Zodoende ben ik bij de praktijk van Anita terecht gekomen en heb onlangs van een Reiki behandeling mogen genieten; bijzonder wat het mij ook nu weer heeft gebracht!

Na een korte kennismaking is Anita met de behandeling begonnen. Hierbij heb ik voor een behandeling van een uur gekozen om de tijd en rust te kunnen nemen om de behandeling te ondergaan. Net als een aantal jaar terug heb ik ook nu weer rust en ontspanning morgen ontvangen; een uitwerking waar ik nog dagen daarna van heb mogen nagenieten. Momenten van aandacht en tijd voor jezelf zijn wat mij betreft erg belangrijk om daarna weer uitgerust en met plezier verder te kunnen. Een echte aanrader dus!


Onderstaande links verwijzen naar interessante websites:

Yoga Nieuw-Vennep

Kailash Yoga Nieuw-Vennep

Eduwel Educatie & Welzijn

Praktijk voor Bewustwording en Inzicht

Kruidenzusje Ontspanningsmassages en Kruidenproducten

Lees van Lieverlos